Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom

Znaš rasu Neva Masquerade? Ova mačka je veoma lepa i inteligentna. Ova vrsta je sibirska sorta sa originalnom bojom. Njegova istorija započela je 1992. godine. Do danas svi međunarodna udruženja ne prepoznaju verziju bojne tačke za bojenje sibirskih mačaka. Danas je Neva Masquerade veoma popularna. Takva mačka, pored činjenice da ima izuzetan izgled, ima čudesan karakter. Još jedan vrhunac nje - osećaj taktike i dostojanstva.

Njeni predstavnici su veoma lepi. U celom svetu takve životinje su poznate po dobrom zdravlju i dosta dugom životu. Ove mačke teže oko deset kilograma. Prema standardima mačke, one su prilično velike životinje. Telo neve mačke je veoma masivno, srednje veličine, sa jakim nogama (tu su vunene svinje između prstiju). Njen kaput ima vodoodbojne osobine.

Takve mačke dobila su svoje ime zahvaljujući maski "maskare" na licu. Velike okrugle oči i puni obraza daju "Nevkamu" neverovatno slatki izgled, a pametan krzneni komad dopunjuje sliku puhastog ljepote.

Mačji kaput je debeo, dugo na pantalonama, grudima i repu, a na ramenima je kratak. Pokrijte kosu sjajno, tvrda. Kod mačaka, u zavisnosti od sezone, dvostruka podloga se menja: u zimskoj sezoni je veoma gusta, gusta i obilna, au toploj sezoni retka, kratka i čvrsta.

Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznomOve mačke mogu biti različite boje, koje su tipične za tačku boje, ne računajući nijanse ljubičice, fauna, čokolade, Abisinskog tiktanja i cimeta. Moguće su kombinacije sa bijelim bojama.

Izgleda da su ove životinje neupadljive, čak i grube, ali imaju miran, uravnotežen karakter. Za svoje vlasnike postaju lojalni prijatelji, a za decu - odlični prijatelji u bilo kojoj igri. Pored toga, oni sami mogu biti puno strpljive igračke u rukama dece. Mačke strpljivo tretiraju pijanice bebe, ali i dalje treba objasniti detetu kako se baviti kućnom kućom.

Breskva Neva Maskarada je veoma izuzetna, njegovi predstavnici su vrlo mirni i čak, možda bi rekli, ljubazna stvorenja, nikada neće insistirati na zahtevu pažnje na sebe, za razliku od drugih mačaka. Tražite vernog saputnika? Onda vam je potrebna raj Maskare Neve. Mačka ove rase je veoma društvena, uvek je spremna da posjeduje vlasnika o svojim poslovima i sa zadovoljstvom će ga slušati. Ako je uznemiren, ona će ga smiriti njenim lijevanjem.

Ova neverovatna rasa osvojila je morsku obožavatelje zbog harmonične kombinacije visokog nivoa inteligencije, lepog izgleda i aristokratske prirode. Onaj ko se jednom upoznao sa takvom stvarnošću, nikada ga neće odbiti.

Sada znate ovu divnu rasu. Mačka Neva Masquerade postane pravi ljubimac, ona će vam pružiti više ljubavi i ljubavi.

Related news

Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom Breskva Neva Masquerade - mačka za one koji vole životinje sa debelim, lepim krznom